J Balvin a fost invitatul special de astazi in emisiunea „Dimineata intr-un mare fel cu Bogdan si Shurubel„. Interpretul cunoscutului hit „Tranquila” a raspuns timp de o ora tirului de intrebari venite de la cei doi DJ Radio 21, a cantat live „Tranquila”, a facut freestyle si s-a distrat la maxim!

El a dezvaluit ca a facut scoala de business si ca si-a inceput cariera cantand rock, inainte de a se orienta spre hip hop: „Am avut in liceu o trupa rock. Acesta a reprezentat primul meu pas in muzica. Dupa aceea am trecut la hip hop”, a spus J Balvin la Radio 21. ”Eu fac muzica pentru pace, totul are de-a face cu dragostea si pacea. Asta fac toti artistii columbieni, de exemplu Shakira”, a mai spus celebrul artist.

J Balvin s-a declarat incantat de faptul ca oriunde merge, oamenii il primesc cu dragoste. „Pagina mea de Facebook are 3 milioane de fani iar pe Twitter am deja 2 milioane. In seara asta am doua concerte pe litoral iar sambata inca unul la Bucuresti”, a mai spus artistul columbian.

J Balvin a facut freestyle live, folosind trei cuvinte pe care Bogdan si Shurubel le-au declarat obligatorii: Broma, coma si Radio 21 (gluma, coma si Radio 21) iar Shurubel i-a cantat live in spaniola o varianta proprie a melodiei „Tranquila”, care l-a impresionat pe artist.

José Álvaro Osorio Balvín, pe numele sau de scena J Balvin este un cunoscut artist din Columbia. J Balvin s-a nascut in Medellin iar in Romania a rupt topurile cu hitul “Tranquila”, care s-a auzit prima data in tara noastra la Radio 21.

Emisiunea „Dimineata intr-un mare fel” cu Bogdan si Shurubel se asculta in fiecare zi, de luni pana vineri, de la 08:00 la 12:00 doar la Radio 21.