#libertyparade
25   IULIE   2015
FREE DOWNLOAD LIBERTY PARADE 2015 LIVE SETS
ISTORIC
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007
 • 2006
 • 2005
 • 2004
 • 2003
 • 2002
 • 2001
 • Cea mai mare sarbatoare a muzicii dance a unit în 2014 peste 70.000 de inimi cu acelaşi ritm: LIBERTY PARADE! Mainstream dance music: Asher & ScreeN, Marc Rayen, DJ Dark. Shidance; Tech house si funky house: Ciprian Iordache, Gruuvelement's - Mihai si Wacs, S-Funk. Deep house, nu disco, indie dance: Paul Masters, DJ Menthol, Andu, Afgo; Tech house, techno, minimal techno: Ciupy & Mihai Bejenaru, Christian Green, Emi Mateis. Au mixat pe scena de la Black Sea Arena: Just 2 & Luca M, Cristi Stanciu, Liviu Hodor, DJ Andi, Jasc & Carlos, Dj Optick, UMEK, Vika Jigulina, Raoul Russu.

  Desfasurarea de forte a fost una fara precedent: 16 TIR-uri cu echipamente si 2 TIR-uri cu elemente de decor s-au folosit la realizarea unei scene speciale, iar generatoarele evenimentului au facut fata unui consum de un milion de wati pe ora. La ora 23:00, "cetatenii capitalei beatului" au intonat la unison IMNUL LIBERTY PARADE - SET ME FREE, semnat de Dj Andi si Alexandra Stan. 200 de metri patrati de ecrane led au luminat cerul, cu 400 de mii wati de efecte luminoase, produse de 330 de surse de lumina (lasere si led-uri). Flacarile si focurile de artificii au inundat arena cu un unic "stil de lupta: IMPREUNA!".

  Cu un set electrizant si eclectic, Dj Andi si-a cucerit publicul de la primul beat si l-a purtat, in acelasi BPM, pana la miezul noptii, cand a predat stafeta, in aplauzele fanilor, catre Jasc & Carlos, aflati pentru prima data pe scena Black Sea Arena. Dj Optick a tinut in priza fanii muzicii fara limite pe "happy dancing grooves", pregatind terenul pentru invitatul special al serii - UMEK! Pe scena de 60 de metri lungime, ce masura in cel mai inalt punct al sau 17,5 metri, si-a facut aparitia la ora 02:00 "Imparatul Arenei Techno", UMEK, Djul sloven fiind coplesit de atmosfera electrizanta si vibratiile valurilor celor peste 140.000 de maini aruncate in aer care i-au fost alaturi doua ore. Vika Jigulina si Raoul Russu au mixat pana la rasaritul soarelui pe "cea mai frumoasa si libera plaja din lume".

  Nebunia, culorile, costumele, efectele speciale, dansul si ritmul le-au ramas in suflet tututor celor peste 70.000 de participanti.

 • La LIBERTY PARADE 2013, mutat pe Black Sea Arena, dar tot pe plaja dintre Venus şi Saturn, Alex Gaudino şi Dr. Kucho au mixat în faţa unui public senzaţional - aproape 80.000 de oameni.

  Au mixat în caravană Just 2, Luca M, Andu Câmpu, Cristian Kruger, Dj Sebastian, DJ Razz, Mose N, Asher & Screen, CiuPy & Mihai Bejenaru, DJ Dark & Shidance, Marc Rayen şi Doi Deejays. Pe scenă au urcat DJ Optick, DJ Andi, Adrian Eftimie, Raoul Russu, Liviu Hodor & Cristi Stanciu, alături de Deepside Deejays & Mona, precum şi Radio Killer, Vali Bărbulescu, Christian Green şi Vika Jigulina.

 • LIBERTY PARADE 2012 a adunat într-o seară de 28 iulie, peste 70.000 de fani care s-au bucurat de o atmosferă perfectă. Invitaţii speciali - Baggi Begovic şi Roger Sanchez - au rămas fără cuvinte când au văzut mulţimea senzaţională de pe Liberty Parade Arena.
 • în 2011, 80.000 de inimi au bătut în acelaşi ritm timp de 12 ore de muzică house. Headliner-ul ediţiei cu cel mai mare record de participare, Sharam, a spus atunci că a avut parte de "cea mai tare noapte"!
 • Ce a rămas în sufletele celor prezenţi la una dintre ediţiile de referinţă ale acestui eveniment? LIBERTY PARADE 2010 - o explozie de sunet susţinută de dansul a mii de oameni în caravană şi un ocean de mâini aruncate în aer ce se mişcau la unison, dirijate de mixul extraordinar Above & Beyond!
 • LIBERTY PARADE 2009 - s-a dovedit absolut unic în România. O explozie de energie, culoare şi, mai ales, multă muzica bună. în cele peste 16 ore de party, 60.000 de oameni au vibrat pe ritmurile celor mai tari DJ. Drumul urmat de caravană s-a dovedit neîncăpător pentru miile de party people care au însoţit-o. Ferry Corsten şi Planet Funk au reuşit să facă show-uri de zile mari, alături de DJii nostri.
 • De pe scena LIBERTY PARADE 2008 nu se putea vedea locul unde se termină mulţimea de mâini ridicate în aer, mult în afara spaţiului Liberty Parade Arena... Veniţi de prin toată România şi chiar din ţările vecine, au început să adune la Liberty Parade Arena dupa ora 20:30, când caravana celor 3 camioane a ajuns în Saturn.

  După 4 ore de mărşăluit prin staţiuni, în ritmurile muzicii mixate pe camioane, tinerii au umplut plaja de veselie şi dans. Pe scenă au mixat Lucian Barbulescu, DJ Andi, Vali Barbulescu, DJ Allen, DJ Optick, Carl Kennedy (care a mixat 3 ore!), Dennis Ruyer de la Dance Department (care a stat şi el 2 ore pe scenă şi a încheiat cu "Romania, I love you!", iar DJ Pagal a ţinut Liberty Parade până la 6 dimineaţa.

 • LIBERTY PARADE 2007 a început la ora 17:00 în Olimp, cu caravana care a strâns mii de participanţi. Veseli, plini de idei năstruşnice, fericiţi şi scandând fără oprire Radio 21 şi Liberty Parade, clubberii au oferit un spectacol de senzaţie: îmbrăcaţi în poliţişti, pompieri, purtând măşti sau trăgând după ei câte o sanie, tineri în costume de baie purtând coroane de regi, pictaţi, coafaţi, s-au distrat mai bine de 4 ore, între Olimp şi Saturn.

  DJ-ii din camioane - Dj Andi, Popoviciu, Cristi Stanciu, Vlad Oltean, Vika Jigulina, Rhai, Magik, Robert, Dew Blu s-au declarat "cei mai fericiţi oameni din lume". DJ Liquid a încălzit mulţimea de la ora 19:00, iar de la ora 22 :00, MC-ul Liberty Parade a anunţat deschiderea celor aproape 8 ore de muzică neîntreruptă cu Raoul, Optick, Allen, Brian Cross, Robbie Rivera şi Rosario Internullo.

 • Anul 2006 a adunat o mare de oameni la LIBERTY PARADE, care au înfruntat o ploaie torenţială şi s-au bucurat apoi împreună de cel mai mare eveniment house din România. Peste 50 de mii de oameni au dansat de la 7 seara până la 6 dimineaţa, într-un show total de sunet, lumină, efecte speciale, muzică bună.

  Pe scenă au urcat atunci DJ Haute Culture, şuie Paparude, DJ Optick , DJ Allen , DJ Tonka (invitatul special care şi-a prelungit setul cu încă jumătate de ora) şi Horace Dan D, pentru o mare de oameni care nu s-a odihnit nici o clipă.

 • în 2005, când Vama Veche, cândva un bastion al libertăţii de exprimare şi al lipsei barierelor de orice fel, a devenit o mică aglomerare urbana, LIBERTY PARADE s-a mutat pe o noua plajă: Liberty Parade Arena, între Venus si Saturn, un loc uriaş şi necucerit de baruri, clădiri şi chioşcuri. Headliner: Filterheadz.
 • LIBERTY PARADE 2004 a strâns peste 35 000 de participanţi. Headliner: DJ Marco Bailey.
 • în anul 2003, la LIBERTY PARADE din Vama Veche au venit să petreacă 25 000 de oameni. Au avut parte de camioane mari, noi, superbe, o scenă îmbunătăţită. Un sound perfect curat prin cel mai performant sistem de sunet de pe piaţă. Dansatori, efecte speciale, lumini inteligente, lasere, proiecţii multimedia, cei mai buni DJ români, invitaţi străini de marcă.
 • LIBERTY PARADE 2002 a fost organizat pe 4 august, la Vama Veche. S-au adunat atunci 12 000 de suflete, s-a dansat fără întrerupere până dimineaţa, s-au blocat staţiunile de la mare cu parada camioanelor - a fost semnul că în sfârşit, s-a născut o comunitate şi un eveniment extraordinar. Headliner: Brooklyn Bounce.
 • în iunie 2001 a avut astfel loc în Bucureşti primul Liberty Parade: cu 3 camioane Roman pline de praf şi ruginite, cu mai bine de 1000 de oameni veseli dansând în urma camioanelor, un bulevard complet blocat, un line-up format numai din DJ romani şi cu o scenă mică amplasată în parcarea restaurantului Pescăruşul, în Herăstrau - un succes neaşteptat pentru un Bucuresti în care cultura house abia prindea contur.
----------------------------------------------
mai mult...
STIRI
 • Urmărește teaserul de la filmul complet Liberty Parade 2015

  Liberty Parade strângea pe 25 iulie, pe plaja dintre Saturn și Venus peste 70.000 de oameni, care au dansat până în zori pe mixurile celor mai buni DJ de muzică electronică din România: Cristi Stanciu, Dj Andi, Dj Optick, Emil Lassaria, Liviu Hodor, Raoul Russu și Vika Jigulina. Iar pentru că în acest an Liberty Parade a însemnat „Transformare”, printre invitații care au […]

 • Revezi cel mai spectaculos intro Liberty Parade – VIDEO

  Creat în format 4K de Les Ateliers Nomad, intro-ul Liberty Parade din 2015 a reuşit să-i lase pe toţi wow. Proiectat pe 400mp de ecrane, intro-ul Lberty Parade 2015 i-a introdus pe toţi în atmosfera celui mai aşteptat eveniment electro-dance de la malul Mării Negre.

 • Interviu backstage cu Marc Rayen la Liberty Parade 2015

  A fost a 4-a oară la Liberty Parade și a avut parte de primul an pe scenă. „M-am încărcat cu energia publicului, m-am bucurat că au fost atât de mulți oameni, a fost minunat!”, a declarat Marc Rayen imediat după ce-a coborât de pe scenă. Află mai multe!

INTERVIURI 2015
INTERVIURI 2014
INTERVIURI 2013
INTERVIURI 2012
FOTO

Peste 70.000 de oameni au cântat şi dansat sâmbătă, pe 25 iulie 2015, în Liberty Arena în cea mai mare desfăşurare de...

Posted by Radio 21 Romania on Tuesday, July 28, 2015
SOCIAL MEDIA
Twitter Liberty Parade Youtube Liberty Parade Mixcloud Liberty Parade

Copyright © 2015 Radio21. Toate drepturile rezervate.