Radio 21, Official Summer Radio, aduce o surpriza ascultatorilor: fanii Radio 21 o pot vedea in avanpremiera pe Lady Gaga in Super Vara lui 21, inaintea tuturor europenilor, intr-o calatorie VIP alaturi de alti ascultatori gaga la primul concert din Europa al artistei, care are loc pe 14 august, in Sofia, Bulgaria!

Ascultatorii pleaca in Bulgaria intr-o gasca uriasa alaturi de Matinalii 21, Manuel D. Dinculescu, DJ Andi, Anca Maco si Orlando, intr-un VIP Party Bus, in care Orlando este responsabil cu buna dispozitie si cu show-ul.

Manuel D. Dinculescu, unul dintre cei trei matinali de la Radio 21, si-a pregatit un costum special pentru concertul de pe 14 august, dupa ce i-a adus un tribut excentricei artiste la Romanian Music Awards 2012, purtand o tinuta Andra Andreescu formata din geaca metalizata, tricou negru cu ace de siguranta, pantaloni de piele si botine.

Pentru concertul Lady Gaga din Sofia, Bulgaria, DJ-ul Radio 21 a pregatit inca o costumatie speciala pe care o va purta la concert, dar pe care inca o pastreaza secreta. „De-abia astept sa ajung acolo impreuna cu gasca de ascultatori si cu colegii mei de la Matinal. Sunt sigur ca ne vom distra si de aceea mi-am cumparat o costumatie special pentru concert! E surpriza!„, spune Manuel D. Dinculescu.

Ascultatorii Radio 21 au sansa sa fie printre primii romani care vad LIVE super show-ul pe care Lady Gaga l-a pregatit in turneul „The Born This Way Ball„. Costume excentrice, decoruri senzationale, dansuri uluitoare, toate se regasesc in spectacolul pe care DIVA il va sustine pe 14 august, la Sofia, Bulgaria.

Norocosii au parte de tratament VIP la concertul care deschide turneul european „The Born This Way Ball„: transportul, cazarea, accesul la concert in zona Gazon A si micul dejun sunt asigurate.

Pentru a se inscrie in concurs, un ascultator trebuie sa trimita SMS la numarul 1721 (numar cu tarif normal) cu textul „Ascult Radio 21” sau se inscrie in formularul special creat pe Radio21.ro. Atunci cand este sunat, ascultatorul trebuie sa raspunda cu „Ascult Radio 21” si castiga automat o compilatie cu toate hiturile verii, „Super Vara lui 21”.

Daca raspunde cu „Ascult Radio 21” si stie si piesa „gaga” a orei, aceasta fiind difuzata la inceputul orei respective de emisie, castiga un pachet VIP pentru el si inca o persoana, pachet ce contine doua bilete la concertul Lady Gaga de la Sofia de pe 14 august, transport dus-intors pana la locatie si cazare in camera dubla.

Distractia si buna dispozitia sunt asigurate de Matinalii 21, Manuel D. Dinculescu, DJ Andi, Anca Maco si Orlando, care ii vor insoti pe castigatori la primul concert Lady Gaga din Europa. Iar surprizele nu se opresc aici. Radio 21 promite premii la fel de cool si pentru alte evenimente.

Detaliile concursului si regulamentul pot fi accesate aici.