DJ ANDI DE LA RADIO 21 A RENUNTAT LA FUMAT DE FRICA!

Cei patru matinali de la Radio 21, Manuel Dinculescu, DJ Andi, Orlando si Anca Maco iti dau trezirea in fiecare dimineata la radio. Astfel, in fiecare zi, de luni pana vineri, intre 06:30 si 10:00, ascultatorii au parte de cea mai buna cafea radiofonica alaturi de Matinalii 21.

Cel mai iubit DJ din Romania, DJ Andi, tocmai a implinit un an si doua luni de cand s-a lasat de fumat si se declara foarte incantat de alegerea facuta. Cu toate acestea, DJ-ul Radio 21 recunoaste ca la el nu au functionat metodele obisnuite de renuntare la dependenta de tutun, ci ceva mai neobisnuit: frica sa de boli.

“Cea mai simpla metoda de a te lasa de fumat este sa fii ipohondru. Imi aparusera pete pe dinti si m-am speriat foarte tare, asa ca mi-am zis ca este momentul sa renunt.”, spune DJ Andi.

In plus, DJ-ul nu mai crede in alte metode decat cele in care omul isi impune vointa. De asemenea, Andi povesteste ca viata i s-a imbunatatit semnificativ de cand a renuntat la fumat: “Sunt foarte multumit pentru ca pielea nu imi mai miroase a tutun. Nici hainele nu mai miros, iar respiratia este mult mai curata.”.

DJ Andi se aude in fiecare dimineata la Radio 21, alaturi de Manuel Dinculescu, Orlando si Anca Maco, de luni pana vineri, intre orele 06:30 si 10:00.

Comentarii


Copyright © 2015 Radio21. Toate drepturile rezervate.