Dj Andi feat. Naz Tokio – Trouble

Dj Andi a lansat in avanpremiera pe scena Romanian Music Awards 2013 o piesa noua, realizata impreuna cu o cantareata de origine americana.
Piesa “Trouble” a fost produsa de Alex Baisan in studiourile Fonogram, compozitori fiind Alex Baisan, Alex Antonescu, Lu-k Beats si Andy Platon, in timp ce versurile si linia melodia au fost semnate de Lee Anna McCollum, Naz Tokio si Nicholas Ras Furlong. Videoclipul, filmat in mai multe locatii din Los Angeles si Bucuresti, a fost regizat de Mokhtar Khaled.

 

DJ Andi este unul dintre cei mai longevivi si respectati DJ din peisajul romanesc. Din 2000 pana in 2013 a mixat la cel mai mare eveniment de muzica dance/house din Romania – Liberty Parade – in fata a peste cateva sute de mii de oameni si a impartit scena cu John Creamer, Tom Novy, Djuma SoundSystem, Dr. Kutcho! si Tiesto.


Astazi lanseaza oficial cu Fonogram Studios cel mai nou single al sau, Trouble, alaturi de Naz Tokio, o respectata cantareata si compozitoare de origine americana.


Naz Tokio a lucrat de-a lungul timpului cu T.I., Usher, Akon sau B.O.B. . Primul single, Tank „Sex love pain”, a fost inclus pe un album nominalizat la Grammy; Naz a avut oportunitatea de a lucra cu NO I.D. (partenerul lui Kanye West), Andreas Carlsson ( Celine Dion, Bon Jovi, Britney Spears, Katty Perry), Florida, Diplo, cu producatorul lui Lady Gaga, White Shadow si cu Dallas Austin (Pink, Madonna, Michael Jackson, Gwen Stefani).

Comentarii


Copyright © 2015 Radio21. Toate drepturile rezervate.